Over ons

Uw partner in houtskeletbouw

Kristof Van Dun BVBA werd in 2002 door Kristof opgericht als eenmanszaak.
Vanaf het begin lag onze focus al op houtskeletbouw en industriebouw voor zowel particuliere als professionele klanten.
Intussen is ons bedrijf uitgegroeid tot een gemotiveerd team van ervaren schrijnwerkers en zijn we vooral actief in de regio Turnhout-Antwerpen. We voeren alle houtskeletbouwwerken met het grootste vakmanschap uit en gebruiken hierbij de meest hoogwaardige en duurzame materialen.

Ontdek onze realisaties

Een correcte service van A tot Z

Een moderne, landelijke of klassieke woning? Open, halfopen of gesloten gebouwd? Voor ons is alles mogelijk! Wij ontwerpen uw project van A tot Z, en dit met een persoonlijke aanpak. Dit betekent dat één persoon uw aanspreekpunt is gedurende het hele bouwproject. Deze persoon zorgt voor een goede werfopvolging en respecteert de planning. 

Een correcte service betekent ook correcte afspraken. Op de offerte die u van ons krijgt, staat steeds de totaalprijs van het project. Er zijn geen onverwachte kosten die achteraf worden aangerekend. Daarop kan u vertrouwen.

Samen gaan we voor een prachtig eindresultaat.

Contacteer ons

Waarom kiezen voor Kristof Van Dun?

Naast de jarenlange ervaring en de beste kwaliteitsgarantie in houtskeletbouw en industriebouw in hout zijn er nog tal van redenen waarom je voor ons moet kiezen.

Ecologisch bouwen

Wij bouwen duurzame constructies en dragen zo ons steentje bij aan een beter milieu.

Duidelijke communicatie en opvolging

Projectcoördinatie, werfleiding, technische informatie en persoonlijk advies. Wij zorgen ervoor dat alles duidelijk en correct wordt opgevolgd en gecommuniceerd.

Van A tot Z én alles daartussen

Een totaalproject, een nieuwbouw of een uitbreiding of verbouwing in houtskelet. Wij voeren uw project van A tot Z met de grootste zorg uit.

Trots op onze realisaties