Onze diensten

 

De realisatie van uw volledige woning, een uitbreiding of verbouwing in houtskelet of een nieuwbouw in houtskelet. Een CLT gebouw of industriebouw in hout. Niets is voor ons te veel. Een oplevering van uw houtskelet in ruwbouw of de volledige afwerking van uw woning. U kiest. Wij voeren uit. 

 

CLT

CLT is een afkorting voor Cross Laminated Timber. Dit materiaal zorgt voor een nieuwe manier van bouwen. Bij CLT worden houten panelen kruiselings op elkaar gelamineerd in 3 tot 7 lagen. Zo krijg je heel sterke en stabiele massieve houtpanelen die als bouwmateriaal heel wat extra voordelen opleveren. De voordelen van CLT zijn - Snelle bouwtijd - Betere brandveiligheid - Licht en Stabiel - Duurzaam alternatief - Warme en aangename sfeer. Wij richten ons met CLT op zowel kleine als grote projecten: woningen met grotere stucturen met verschillende wooneenheden en ook alle vormen van projectontwikkeling in houtbouw. 

Industriebouw in hout

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van grote structuren: showrooms, burelen, industriële gebouwen, sporthallen, .... Bij dit soort structuren zijn vaak grote overspanningen nodig. Een spanwijdte tot 50 meter vormt voor ons geen enkel probleem. Ook zijn hierbij verschillende voordelen: Ecologisch - Duurzaam - Licht en stabiel - Brandveiligheid - Warme en aangename sfeer.

Totaalprojecten

Kristof Van Dun BVBA kan verschillende zaken combineren waardoor we een totaalproject kunnen uitvoeren voor u. Hierdoor hoeft u maar met één bedrijf en contactpersoon communiceren én daalt de prijs van uw bouw. Dit omdat alles door ons uitgevoerd en gecoördineerd kan worden.

Naast alle houtwerken die we uitvoeren, bieden we ook nog tal van andere diensten aan. Van het het strippen van uw gebouw, muren, plafonds en vloeren tot het herplaatsen of metsen van uw huis, garage of veranda. Niets is te veel. Ook plaatsen we plafonds, badkamers en keukens en zelfs rioleringswerken behoren tot ons aanbod! 

Nieuwbouw in houtskeletbouw

Een houtskeletbouw biedt u vele voordelen. Zo is een woning in houtskelet energiezuinig en heeft het een relatief korte bouwtermijn. Naast het feit dat hout zeer ecologisch is, is een houtskeletbouw ook economisch. Door de korte bouwtermijn en de minder zware fundering die voorzien moet worden, gaat de prijs van een project dalen.

Een volledige nieuwbouw in houtskelet in elke bouwstijl die je maar wenst. Dat is wat wij voor u kunnen doen. Ofwel werken we met een prefab houtskelet ofwel beginnen we van nul op uw bouwplaats. U beslist of we enkel de ruwbouw, winddicht opleveren of dat we ook voor de afwerking zorgen.

Uitbreiding en verbouwing in houtskeletbouw

Een uitbreiding of verbouwing in een ecologisch houtskelet? Geen probleem. Het is mogelijk om een aanbouw op een bestaande verdieping uit te voeren zonder dat u uw funderingen moet versterken. Houtskeletbouw is namelijk een zeer lichte bouwmethode. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de bouw perfect aansluit bij uw woning.